Diernæs Rideklub blev stiftet i 1988, hvor vi dengang også drev rideskole. Senere hen blev rideskolen nedlagt, men vi drev fortsat stalden og udenom arealerne.
I dag holder klubben til  på Rodalsvej 2, 5600 Faaborg, som vi flyttede til i Januar 2019. På vores nye adresse er der nyrenoveret stald, som helt ny udendørsbane, som vi glæder os meget til at afholde arrangementer på.
Vi er nu en klub som udelukkende afholder diverse arrangementer og vi er meget spændte på hvad fremtiden bringer os på vores nye adresse.

Vi er en lille, men HYGGELIG klub på omkring 60-70 medlemmer. Vi vægter meget højt, at der skal være plads til alle og det skal være sjovt.
Klubben arrangere nogle faste aktiviteter hvert år:

Klubben er meget afhængige af de frivillige hænder. Og sætter stor pris på alles hjælp til vores arrangementer.